Close the menu
voucher vw

Programul RABLA* începe când vrei tu!

Vino la Volkswagen si beneficiaza de contravaloarea de pana la 3 vouchere** Rabla.

Cere ofertă

Nu aștepta Programul RABLA ca să-ți iei mașina pe care ți-o dorești.

Cu Volkswagen, poți porni la drum oricând vrei tu!

Polo, T-Cross, T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace, Passat sau Arteon?
Oricare ar fi alegerea ta, primești de la Volkswagen un discount special, care valorează până la 3 vouchere Rabla.
Pentru mai multe detalii consultă Termeni și Condițiile campaniei aici.

Solicită oferta personalizată:

Pentru orice detalii suplimentare, un distribuitor Volkswagen te poate contacta în cel mai scurt timp. Te rugăm doar să ne lași datele tale în formularul de mai jos:

Furnizarea datelor și acordul privind Politica de prelucrare a datelor nu sunt obligatorii, însă refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor și implicit imposibilitatea de a putea comunica în vederea trimiterii ofertei. Cel putin un canal de comunicare trebuie selectat.
 

* Echivalentul voucherelor de reducere reprezinta sustinerea oferita clientului de catre Porsche Romania SRL. In functie de modelul autovehiculului Volkswagen puteti primi echivalentul a 1, 2 sau 3 vouchere de reducere. Similar programului de finantare Rabla (desfasurat de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national), valoarea unui voucher de reducere in aceasta campanie este de 1326 Euro (TVA inclus). Veti fi informat cu privire la numarul voucherelor de reducere acordate pentru fiecare autovehicul marca Volkswagen prin acest site si prin Regulamentul campaniei. Spre exemplu pentru un autovehicul modelul Polo sau T-Cross se acorda echivalentul a unui voucher de reducere, iar pentru un autovehicul modelul Tiguan Allspace se acorda echivalentul a 3 vouchere de reducere. Oferta de pret poate fi obtinuta de la distribuitorii din reteaua Volkswagen si poate include orice alte beneficii acordate de distribuitor in baza politicii proprii. Toate preturile mentionate pe acest site sunt preturi recomandate si includ TVA. Pretul final de vanzare este stabilit de distribuitor in baza propriei politici comerciale, astfel ca poate fi diferit fata de pretul recomandat de vanzare.  Oferta valabila pentru persoane fizice si persoane juridice si in limita stocului disponibil al distribuitorilor. Mai multe detalii puteti gasi la distribuitorii din reteaua Volkswagen participanti la campanie si in Termenii campaniei.

Aceasta este o campanie promotionala sustinuta de Porsche Romania SRL si nu este desfasurata prin programul Rabla derulat de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national.

** Aceste vouchere de reducere reprezinta sustinerea oferita clientului de catre Porsche Romania SRL si nu sunt prime de casare acordate din Fondul pentru mediu in cadrul programului Rabla (derulat de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national)  in schimbul predarii spre casare a unui autovehicul uzat.