Close the menu

Tiguan cu pachetul Essential.

Echipat pentru aventură.

Alege Tiguan cu pachetul Essential, disponibil în stoc dar și la comandă nouă!

Echiparea Essential se aplică modelului Tiguan Life pe toate motorizările și include opționale care duc condusul la următorul nivel: Camera Rear View, pachet de iarna cu scaune încălzite, luminare ambientala, oglinzi rabatabile și reglabile electric, sistem de infotainment Ready to Discover.

vw-img

Iluminare ambientală: pentru că fiecare zi este diferită.

De acum vă veți vedea modelul Tiguan într-o lumină nouă în fiecare zi, iluminându-vă delicat habitaclul în 30 de culori. Fie că alegeți un ambient cromatic mai rece sau mai cald, în orașul puternic iluminat sau noaptea, pe o șosea întunecată, în funcție de ocazie, creați o atmosferă diferită, adecvată pentru dumneavoastră și pasagerii dumneavoastră.

vw-img

Sistem de Infotainment Ready to discover. Vă arată drumul!

Drumul în fața ochilor dumneavoastră. Cu sistemul de infotainment ulta-performat, rămâneți pe traseu și ajungeți bine dispus la destinație.

Solicită oferta personalizată

Pentru orice detalii suplimentare, un distribuitor Volkswagen te poate contacta în cel mai scurt timp. Te rugăm doar să ne lași datele tale în formularul de mai jos:

Furnizarea datelor și acordul privind Politica de prelucrare a datelor nu sunt obligatorii, însă refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor și implicit imposibilitatea de a putea comunica în vederea trimiterii ofertei. Cel putin un canal de comunicare trebuie selectat.
 

*Oferta nu se cumulează cu celelalte promoții din derulare.
**Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

***Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țîn de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.