Close the menu

Noul T-Cross.

SUV-ul flexibil care se adaptează dorinţelor dumneavoastră.

T-Cross este un allrounder absolut: impresionează cu designul său marcant şi dinamic, dar şi cu flexibilitatea sa. Acest automobil vă oferă mai multă libertate, pentru aventuri spontane, călătorii mai îndelungate sau pentru provocările cotidianului, punându-vă la dispoziţie numeroase posibilităţi de individualizare.

T-Cross

Special. Din toate punctele de vedere.

Lăsaţi-vă cuprins de pasiunea unui automobil care nu poate fi încadrat în nicio preconcepţie. Un automobil special, din toate punctele de vedere. Exact ca dumneavoastră.

Iată cât de special poate deveni cotidianul.

Avantaje peste avantaje: T-Cross este extrem de practic şi adaptabil. Datorită designului său de crossover, a posibilităţilor variate de individualizare şi a caracterului practic în cotidian, acest model oferă combinaţia optimă între variabilitate şi dimensiuni compacte. Pe scurt: este însoţitorul perfect în aproape orice fel de aventură.

Exterior

Design de crossover, cu alură marcantă.

T-Cross îşi îmbină caracterul urban cu designul funcţional. Capota alungită a motorului şi grila lată a radiatorului îi conferă modelului o personalitate foarte puternică. Cu caroseria sa atractivă, allrounder-ul arată bine în orice circumstanţă: în oraş, în cotidian şi în off-road.

Design şi stabilitate.

Personalitate puternica

Active Info Display.

Vrei să afli mai multe?

Pentru orice detalii suplimentare, un distribuitor Volkswagen te poate contacta în cel mai scurt timp.
Te rugăm doar să ne lași datele tale în formularul de mai josBack to top