Close the menu

Noul Tiguan

Scapă de plictiseală!

Motor
1,5 TSI/130CP, M6
Echipare
Base
Preț recomandat în programul Rabla
20.526 € TVA inclus
Cere ofertă

O nouă gândire palpitantă. Disponibil în showroom-uri și pentru test drive!

Mai puternic, mai confortabil și mai conectat ca niciodată - noul Tiguan demonstrează ce poate. Tehnologia inteligentă îi conferă abilități excepționale. Ca SUV dinamic, redefinește ceea ce este posibil.  

vw-img

Noul Tiguan

#newFeatures

Aer condiționat
Covorașe textile față/spate
Front Assist cu Lane Assist și Pedestrian Monitoring
Computer de bord Premium
Cotieră centrală față reglabilă pe înălțime și lungime
Volan multifuncțional, îmbrăcat în piele
Geamuri electrice față spate
Închidere centralizată cu telecomandă
Oglinzi exterioare reglabile electric și încălzite
7 air bag-uri (include air bag genunchi)
Pachet lumini și vizibilitate
Faruri LED
Sistem multimedia cu bluetooth, cu display TFT de 16.5cm, cu redare fișiere MP3, SD Card, 8 incinte acustice
MEDIA STREAMING

În noul Tiguan aveți acces la servicii de streaming selectate.
Un hotspot WI-FI integrat permite de asemenea pasagerilor dumneavoastră să navigheze pe (până la) opt dispozitive simultan. Chiar și călătoriile lungi trec mai ușor, iar numărul reclamațiilor "M-am plictisit" venite de pe bancheta din spate se va reduce considerabil.

ÎNCĂRCARE WIRELESS

Sistemul opțional de încărcare wireless vă ajută să utilizați aplicațiile și conținutul preferat în mod confortabil. Rămâneți conectat în permanență la muzica, știrile, hărțile sau cărțile audio ce sunt transferate pe afișajul sistemului infotainemnt, permițându-vă să le controlați din câmpul dumneavoastră vizual.

IQ.LIGHT FARURI LED MATRIX

Modelul Tiguan dispune de un bloc optic spate cu LED-uri și funcția farurilor LED matrix cu IQ.LIGHT. Adaptate la situația de rulare, segmente  LED individuale sunt activate sau dezactivate preferențial pentru distribuția luminii. O altă caracteristică spectaculoasă este semnalizarea dinamică integrată, care indică schimbarea direcției printr-o mișcare luminoasă fluidă. O călătorie sigură pentru dumneavoastra și pentru toți ceilalți participanți la trafic.

COMANDĂ VOCALĂ

De acum, puteți comunica cu modelul dumneavaostră Tiguan și mai intuitiv. Rămâneți cu privirea la drum și prin intermediul comenzii vocale intuitive, puteți opera cu ușurintă radioul, sistemul de navigație sau telefonul. Fără comenzi specifice. Doar spuneți ce doritți.

Noul Tiguan vă va înțelege.

Solicită oferta personalizată sau un test drive!

Noul Tiguan este disponibil în showroom-uri și pentru test drive.
Pentru orice detalii suplimentare, un distribuitor Volkswagen te poate contacta în cel mai scurt timp. Te rugăm doar să ne lași datele tale în formularul de mai jos:

Furnizarea datelor și acordul privind Politica de prelucrare a datelor nu sunt obligatorii, însă refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor și implicit imposibilitatea de a putea comunica în vederea trimiterii ofertei. Cel putin un canal de comunicare trebuie selectat.

*Preț recomandat din care este scăzută prima de casare aferentă programului Rabla 2020 (derulat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Administrația Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a înnoirii parcului auto național). Acordarea primei de casare, în limita tichetelor disponibile, presupune îinscrierea prealabila în aplicația PSIPAN (condiționată de indeplinirea tuturor condițiilor necesare, conform Ghidului PSIPAN 2002), precum și validarea distribuitorului autorizat Volkswagen căruia vă adresați în programul Rabla 2020. Mai multe detalii pot fo obținute la distribuitorii autorizați Volkswagen.
Modelul din imagine este cu titlu de prezentare. Oferta este supusă unor termeni și condiții și este valabilă în limita stocului disponibil.