Close the menu

Noul Volkswagen ID.4

Cere ofertă
Disponibil și prin programul RABLA cu o rată de 340 EURO* TVA și CASCO incluse.

100% SUV,  100% Electric

Un concept complet nou al spațiului, care vă oferă libertate. Performanță electrică, menită să entuziasmeze. Și confort intuitiv la operare, ceea ce face totul foarte simplu.

Noul ID.4: puternic ca un SUV, sustenabil ca un ID. 

Putere & Autonomie

Energia vă duce mai departe

Porniți dimineața confortabil spre birou, treceți mai întâi pe la sala de sport, iar la finalul zilei, plecați cu echipamentul complet spre o excursie de weekend - toate acestea sunt posibile cu ID.4 ¹⁾. La modelele 1ST și 1ST Max este disponibilă o baterie cu capacitate energetică netă de 77 kWh și o plajă de autonomie de 360-520 km²⁾ , precum și o putere de 150 kW cu Performance Upgrade.

Incarcare

Mereu alimentat cu curent de încărcare

Avantajul autovehiculelor electrice: încărcarea este posibilă aproape oriunde. Acasă puteți încărca cu curent alternativ (încărcare AC), de la priza de uz casnic sau cu un ID. Charger ¹⁾ opțional cu o capacitate de încărcare de până la 7,2 kW sau 11 kW. Numeroase staţii de încărcare publice de la benzinării și de pe autostrăzi oferă suplimentar varianta de încărcare rapidă cu curent continuu (încărcare DC).

Propulsie

Cu toată puterea înainte

Începând de acum, fiecare culoare roșie a semaforului se transformă în ceva neobișnuit, care vă va oferi un tip de bucurie complet nou la volan. Căci motorul electric al modelului ID.4 accelerează de la început dinamic și cu cuplu complet. Astfel, cu modelele bazate pe Pro Performance, cu o putere de 150 kW, ajungeți în numai 8,5 secunde de la 0 la 100 km/h. Fără schimbări de trepte, fără întârziere de reacție - pur și simplu, plecați la drum și savurați senzațiile intense.

e-Sound

Această mașină are un sunet nou

Cât de silențios este un autovehicul electric, depinde de autovehiculul în sine. Pentru a face traficul rutier mai sigur, modelul dumneavoastră ID.4 este ceva mai silențios la interior și puțin mai ușor de auzit din exterior, la viteze de până la 30 km/h. Astfel, el poate fi observat cu ușurință de către trecători. Structura de tip futurist evidențiază identitatea cu caracter vizionar și servește simultan ca zgomot de deplasare generat artificial, ceea ce face în așa fel încât propulsia electrică aproape nezgomotoasă să poată fi identificată acustic de către trecători și persoane aflate pe biciclete.

Vrei să vezi cum arată viitorul? Înscrie-te la test-drive!

Pentru orice detalii suplimentare, un distribuitor Volkswagen te poate contacta în cel mai scurt timp. Te rugăm doar să ne lași datele tale în formularul de mai jos:

Furnizarea datelor și acordul privind Politica de prelucrare a datelor nu sunt obligatorii, însă refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor și implicit imposibilitatea de a putea comunica în vederea trimiterii ofertei. Cel putin un canal de comunicare trebuie selectat.
 

Campanie adresată persoanelor fizice și persoanelor juridice din momentul lansării pentru înscrierea beneficiarilor în Programul Rabla și Rabla Plus 2021 (derulate de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Administrația Fondului pentru Mediu). Acordarea primei de casare și/sau a ecotichetului, în limita fondurilor disponibile, presupune înscrierea prealabilă în aplicația PSIPAN & PVE, în condițiile legii, precum și validarea distribuitorului autorizat Volkswagen căruia vă adresați în programul Rabla sau Rabla Plus 2021. Mai multe detalii pot fi obținute de pe https://oferte.volkswagen.ro/id4 și la distribuitorii autorizați Volkswagen.

Rata de 340,89 euro a fost calculata pentru VW ID 4 Pro Performance 204CP, pret 34.381 euro (cu ticket REMAT si ecoticket scazute), prin PERFECT LEASING, durata 48 luni, avans 25% (8.595 euro), volum finantat 25.786 euro, rulaj anual 15.000 km, dobanda EURO variabila 3,99%, DAE total (finantare & asigurare) 8,69%, total plati 43.294 euro, comision analiza dosar 298 euro. 12 luni CASCO gratuit se acorda in anumite conditii si doar pentru asigurarea CASCO incheiata prin Porsche Asigurari. Toate valorile includ TVA. Oferta este valabila pana la 30.09.2021, se adreseaza persoanelor fizice si juridice si se supune unor termene si conditii. Detalii la distribuitorii autorizati Volkswagen sau pe www.porschebank.ro.