Close the menu

ID.3

Înscrie-te la test drive

Mergi mai departe.

Cu un design revoluționar, performanțe electrizante și caracter practic, Noul ID.3 este mașina celor care-și doresc o schimbare. Viitorul este pregătit. Viitorul te așteaptă.
Urcă la bord și deschide drumuri noi cu noul tău ID.3!

Vrei să vezi cum arată viitorul? Înscrie-te la test-drive gratuit!

Pentru orice detalii suplimentare, un distribuitor Volkswagen te poate contacta în cel mai scurt timp. Te rugăm doar să ne lași datele tale în formularul de mai jos:

Furnizarea datelor și acordul privind Politica de prelucrare a datelor nu sunt obligatorii, însă refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor și implicit imposibilitatea de a putea comunica în vederea trimiterii ofertei. Cel putin un canal de comunicare trebuie selectat.
 

Campanie adresată persoanelor fizice și persoanelor juridice din momentul lansării pentru înscrierea beneficiarilor în Programul Rabla și Rabla Plus 2021 (derulate de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Administrația Fondului pentru Mediu). Acordarea primei de casare și/sau a ecotichetului, în limita fondurilor disponibile, presupune înscrierea prealabilă în aplicația PSIPAN & PVE, în condițiile legii, precum și validarea distribuitorului autorizat Volkswagen căruia vă adresați în programul Rabla sau Rabla Plus 2021.