Close the menu

Noul ID.3 1ST

Comandă acum
Rată(1) / lună
268 euro + TVA
Autonomie
de până la 420 km(2)
Încărcare gratuită(3) 1 an
până la 2.000 kWh
Comandă noul tău ID.3 1ST

Ultima șansă: fii printre primii care conduc noul ID.3 1ST

Vrei plimbări într-un stil electric? Alege mașina ta fără emisii: ID.3 1ST!

Noul ID.3 1ST surprinde prin caracteristici exclusive și prin avantajele oferite:

Rată(1) / lună
268 euro fără TVA
Autonomie
de până la 420 km(2)
Încărcare gratuită(3) 1 an
de până la 2.000 kWh

ID.3 - Echipament Standard:

Vopsea metalică
Jante de oțel de 18 inch
Stopuri LED
Faruri LED cu sistem de control automat
Limitator de viteză
Sistem de menținere a benzii „Lane Assist”
Avertizare de coliziune „Front Assist”
Park Distance Control - semnale de avertizare pentru obstacole din față și din spate
Dynamic Road Sign Display
We Connect

ID.3 1ST

Echipare

Upgrade de performanță(5) (accelerare de la 0-100 km/h cu 2 secunde mai rapidă);
Baterie 58kWh(6);
1 an de încărcare gratuită(7) de până la 2.000kWh sau 600€ cu We Charge;
Toate caracteristicile de design ale ediției 1ST;
Încărcare 100kW DC & 11kW AC;

ID.3 1ST Plus

Adițional la ID.3 1ST

Jante aliaj „Andoya” 19”
„Keyless access” cu mânere portieră iluminate
2 prize de încărcare USB-C în partea din spate
Consolă centrală cu capac și compartiment iluminat pentru smartphone
Sistem de iluminat ambiental în 30 de culori

ID.3 1ST Max

Adițional la ID.3 1ST Plus

Jante aliaj 20” „Sanya” Volkswagen R
Infotainment Cockpit - Head-up display cu realitate augmentată
Pachet de sonorizare „beats”
„Travel Assist”, sistem de menținere a benzii „Lane Assist” și „Emergency Assist”
Asistență la schimbarea benzii „Side Assist” and „Emergency Assist”
Design

Exteriorul

Accente spectaculoase pentru designul futurist al modelului ID.3: farurile Matrix LED opționale, emblema Volkswagen redesenată și linia luminoasă adițională, ce duc din ambele părți spre emblemă. Futurist din față și din spate: în formă impecabilă.


Interiorul

Look-ul absolut nou se continuă și la interior. Futurist, confortabil și spectaculos. Totul se datorează scaunelor ce vă îmbie să luați loc, spațiului generos de la nivelul picioarelor, designului eliberat de tunelul central, dar și ecranului tactil de mari dimensiuni, precum și luminilor ID.Light și sistemului adaptabil de iluminare ambientală.


Iluminarea ambientală

O opțiune evidentă: culori plăcute, pentru călătorii relaxante.

O personalitate și mai puternică pentru propriul dumneavoastră ID.3. Alegeți una dintre cele zece culori standard (sau dintre cele 30 de culori opționale), pentru a crea un colorit plăcut la interiorul mașinii. Inclusiv pe bord, în compartimentul pentru telefonul mobil (opțional) și pe uși. Puteți alege și dacă lumina să fie rece sau caldă.

Tehnologia electrică

Bateria și autonomia

Performanțe puternice. Încărcare rapidă.

Dimineața alergați la serviciu, lăsând copiii la școală și seara reveniți pe același drum: în principiu nicio problemă cu bateria încărcată. Oricare dintre cele trei variante de baterii, cu mărimi diferite, disponibile pentru ID.3 pot face față unei astfel de solicitări.


Acceleraţia

Noi senzaţii dinamice


Încărcarea

Încărcare accelerată

Avantajul mare oferit de autovehiculele electrice este că vă puteți încărca mașina aproape de oriunde: de acasă folosind rețeaua electrică la care sunteți abonat, inclusiv wallbox-ul opțional, în parcările dotate cu stații de încărcare, la numeroși parteneri Volkswagen, dar și la alte dealership-uri de automobile, precum și la numeroase benzinării. Și mai apar tot multe alte opțiuni. Zi de zi. Astfel, alimentarea mașinii capătă o nouă față, extrem de flexibilă

Dotările și caracteristicile modelului ID.3

Radio

Audiții excelente

Un sistem radio ce însuflețește fiecare călătorie. Fie prin muzică sau cu știrile de ultimă oră.

  • 25,4 cm (10 inchi)
  • 2 port-uri USB tip C
  • Interfață Bluetooth pentru telefonie mobilă
  • Funcție de afișare dinamică a indicatoarelor de circulație
  • DAB+
  • Difuzoare în față (standard) și spate (opțional)
  • Pregătire sistem de navigație cu streaming și internet


Navigaţie predictivă

Un radio cu navigație

Pentru sistemul radio, vă oferim navigația ca extensie: sistemul de navigație cu funcție de auto-învățare reține destinațiile vizitate frecvent și rutele preferate. Sistemul monitorizează rutele în background, vă informează cu privire la dificultățile din trafic și sugerează rute alternative potrivite, fără să fie nevoie să reintroduceți destinația.

Vrei să comanzi noul ID.3 1ST?

Lasă-ne datele și te contactăm!

Furnizarea datelor și acordul privind Politica de prelucrare a datelor nu sunt obligatorii, însă refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor și implicit imposibilitatea de a putea comunica în vederea trimiterii ofertei. Cel putin un canal de comunicare trebuie selectat.

(1) Rata lunară calculată pentru ID.3 1ST edițion, preț 23.168 euro fără TVA (cu ecobonus și ticket REMAT scăzute) prin produsul PERFECT LEASING cu avans 15%, durata 48 luni, rulaj 15.000km/an, dobânda 1,99% variabilă, volum finanțat 19.693 euro, DAE finanțare 3,12%, comision analiză dosar 150 eur fără TVA, taxa de management 2,7%. Asigurare CASCO inclusă prin Porsche Asigurari.

PFG

Oferta se supune unor termeni și condiții și se adresează persoanelor juridice.

(2) Autonomie estimată pentru cicluri de condus conform Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP) pe dinamometru cu role (nu versiunea de serie). Autonomia WLTP pentru mașinile de serie poate varia în funcție de echiparea vehiculelor. Autonomia efectivă obținută în condiții normale de drum variază în funcție de stilul de condus, viteză, utilizarea opțiunilor de confort sau a echipamentului auxiliar, temperatura ambientală, numărul de pasageri/grad de încărcare și teren. Cu toate astea, în funcție de profilul de utilizare, 80% dintre șoferi vor putea conduce între 230 și 330 km cu varianta de baterie mică (45kWh, net), între 300 și 420 de km cu varianta de baterie medie (58kWh, net) și între 390 și 550 km cu varianta de baterie mare (77kWh, net) fără reîncărcare.

(3) Cumpărătorii ediției exclusive ID.3 1st obțin acces gratuit și fără costuri suplimentare - pentru 1 an, din ziua admisiei, la puncte de încărcare din cadrul retelei de distribuitori Volkswagen, cu o capacitate maximă de 2.000 kWh 

*Consum de energie combinat: 14,5 kWh/100 km; emisii CO2 în g/km: 0; eficiență clasa A+ (NEFZ).

(4) Toate tipurile.
(5) Toate modelele ID.3 1ST au asigurat upgrade-ul de performanță care asigură accelerarea cu aproximativ 2 secunde mai rapidă și un timp de 7,3 secunde de la 0-100 km/h.
(6) Cantitate netă de energie.
(7) În calitate de clienți We Charge, cumpărătorii ediției exclusive ID.3 1ST obțin acces gratuit și fără costuri suplimentare - pentru 1 an,
din ziua admisiei, la puncte de încărcare publice cu o capacitate maximă de 2.000 kWh sau 600 € (datorită sistemelor diferite de deducție) până la atingerea uneia dintre aceste valori - la IONITY, rețeaua noastră de încărcare de înaltă performanță și la toate punctele de încărcare incluse în serviciul We Charge. În toată Europa există în prezent mai mult de 150.000 de puncte de încărcare. Stâlpii de încărcare IONITY asigură electricitate verde în Germania și în majoritatea statelor din UE. Mai multe detalii veți găsi în termenii și condițiile We Charge.

(8)Valoare netă

Back to top