Close the menu
voucher vw

Regăsește-te în stilul eHybrid!

Cere ofertă
Tiguan Elegance 1,4 e-Hybrid
DSG 245 CP
Preț recomandat client 
36.040,31 Euro (vouchere Rabla incluse)
Cere ofertă

Noul Tiguan e-Hybrid prin Rabla Plus

Descoperă plăcerea de a conduce o mașină pe gustul tău.

vw-img

Pachetul Elegance

Aer Condiționat automat Climatronic cu reglaj al temperaturii pe 3 zone
Covorașe textile față/spate
Front Assist cu Lane Assist și Pedestrian Monitoring
Adaptive Cruise Control
Computer de bord digital
Volan multifuncțional, îmbrăcat în piele
7 air bag-uri (incl air bag genunchi)
Faruri LED Matrix
Sistem multimedia Ready2Discover cu bluetooth, cu display TFT de 16.5 cm, cu redare fișiere MP3, SD Card, 8 incinte acustice, inclusiv Streaming & Internet",
Wireless AppConnect
Bare longitudinale cromate plafon
Park Assist cu cameră "Rear View"
Privacy glass
Iluminare ambientală 30 culori
Jante aliaj 18"
Pachet Easy Open/Close
Scaune Top confort cu tapițerie partială din piele

Solicită oferta personalizată

Pentru orice detalii suplimentare, un distribuitor Volkswagen te poate contacta în cel mai scurt timp. Te rugăm doar să ne lași datele tale în formularul de mai jos:

Furnizarea datelor și acordul privind Politica de prelucrare a datelor nu sunt obligatorii, însă refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor și implicit imposibilitatea de a putea comunica în vederea trimiterii ofertei. Cel putin un canal de comunicare trebuie selectat.
 

Campanie adresată persoanelor fizice și persoanelor juridice din momentul lansării pentru înscrierea beneficiarilor în Programul Rabla și Rabla Plus 2021 (derulate de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Administrația Fondului pentru Mediu). Acordarea primei de casare și/sau a ecotichetului, în limita fondurilor disponibile, presupune înscrierea prealabilă în aplicația PSIPAN & PVE, în condițiile legii, precum și validarea distribuitorului autorizat Volkswagen căruia vă adresați în programul Rabla sau Rabla Plus 2021. Mai multe detalii pot fi obținute de pe emobility.volkswagen.ro  și la distribuitorii autorizați Volkswagen. Prețul menționat este recomandat. Prețul final de vânzare este stabilit de distribuitor în baza propriei politici comerciale, din acesta fiind scăzută prima de casare și/sau ecotichetul. Distribuitorul este liber să acorde orice alte beneficii ori reduceri suplimentare în baza propriei politici comerciale.