Close the menu
voucher vw

Regăsește-te în stilul eHybrid!

Solicită ofertă personalizată

Noul Tiguan e-Hybrid prin Rabla Plus

Descoperă plăcerea de a conduce o mașină pe gustul tău.

vw-img

Pachetul Elegance

Emergency call
Covorașe textile față/spate
Front Assist cu Lane Assist și Pedestrian Monitoring
Adaptive Cruise Control
Computer de bord digital
Volan multifuncțional, îmbrăcat în piele
7 air bag-uri (incl air bag genunchi)
Faruri LED Matrix
Sistem multimedia Ready2Discover cu bluetooth, cu display TFT de 16.5 cm, cu redare fișiere MP3, SD Card, 8 incinte acustice, inclusiv Streaming & Internet",
Wireless AppConnect
Bare longitudinale cromate plafon
Park Assist cu cameră "Rear View"
Privacy glass
Iluminare ambientală 30 culori
Jante aliaj 18"
Pachet Easy Open/Close
Scaune Top confort cu tapițerie partială din piele

Solicită ofertă personalizată

Pentru orice detalii suplimentare, un distribuitor Volkswagen te poate contacta în cel mai scurt timp. Te rugăm doar să ne lași datele tale în formularul de mai jos:

Furnizarea datelor și acordul privind Politica de prelucrare a datelor nu sunt obligatorii, însă refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor și implicit imposibilitatea de a putea comunica în vederea trimiterii ofertei. Cel putin un canal de comunicare trebuie selectat.
 

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.